CONSULTING

Input til strategisk afklaring

En af Mantras kerneydelser er hjælp til at komme ud af et strategisk tomrum, genopfinde sig selv som virksomhed, genvinde energien i organisationen og skabe værdi og vækst.

I den forbindelse tilbyder vi consulting lige fra enkelte, inspirerende møder, der kan få kickstartet strategiprocessen til egentlige strategiworkshops, hvor ledelsen, bestyrelsen og/eller nøglemedarbejdere kan deltage. Den primære målgruppe vil altid være ledelsen.

Workshops kan foregå hos Mantra eller i virksomheden. Der vil altid være 2 facilitorer, og workshoppen tager som regel 4 – 6 timer.

Et stærkt værktøj

Et af hovedværktøjerne i consulting og workshops er bogen ”6 veje til selverkendelse” En strategisk arbejdsbog forfattet af Hans Henrik Goth i samarbejde med tre andre erhvervsledere. Bogen er et værktøj til alle, der arbejder med at udvikle og implementere strategi. Den tager udgangspunkt i 6 klare tendenser i tiden, og de refleksioner, man som CEO, virksomhedsejer eller bestyrelse bliver nødt til at gøre sig i den forbindelse.

En strategiworkshop koster fra 50.000 og indeholder følgende:

■ Briefing på møde hos dig
■ Forberedelse fra vores side
■ Workshop hos Mantra/hos dig i 4-6 timer 
■ Debrief med konklusioner