MANTRASHOP

Vi har samlet nogle af vores kompetencer i ”pakkeløsninger” specielt rettet mod SMV’er. Naturligvis vil hver pakke blive individuelt sammensat og tilpasset den enkelte opgave

Ren mantraproces

En DNA-proces, hvor alle holdninger, værdier og drømme kommer i spil – for derefter at blive gennemgået og prioriteret minutiøst i forhold til ambitioner og markedets muligheder ved hjælp af Mantras Brandpyramide. I denne proces er de svære fravalg i centrum og vi står tilbage med en stærk, positionerende og værdiskabende kernehistorie – udtrykt i et mantra.

75.000 kr.

Mantrapakken

  • En workshop med deltagelse af ledelse og nøglemedarbejdere, hvor vi går i dybden med virksomhedens DNA, udvikler en detaljeret Mantra Brandpyramide og finder den indbyggede styrke, der har størst værdiskabende potentiale.
  • Baseret på den styrke formuleres en skarp kernefortælling og et mantra, der er direkte omsætteligt i kommunikation og en egentlig positioneringsproces.
  • Der udvikles et design, der underbygger og styrker den nye position. Konkret udformet som designoplæg til en enkel website, der nemt kan udbygges.

150.000 kr.

Mantrapakken inklusive produktion af website

200.000 kr.

Follow-up workshop

Den største fare ved en workshop og en mantraproces er, at hverdagen indfinder sig og den nye energi samt den nye indsigt ryger i skrivebordsskuffen. Derfor tilbyder vi en follow-up workshop efter 6 måneder. Her evaluerer vi den mellemliggende tid, genopfrisker kernefortællingen, justerer eventuelt og lægger en skarp plan for løbende opfølgning samt delmål.

25.000 kr.

Workshop: ”De 6 veje”

En anderledes og temmelig udfordrende workshop med udgangspunkt i bogen ”6 veje til Selverkendelse”. Ingen forlader lokalet uden en klart bedre forståelse af, hvad der kan stimulere/forhindre virksomheden vækst i fremtiden – samt hvad næste skridt kan være.

50.000 kr.

MØD OS FACE TO FACE

Vil du vide mere, have et konkret tilbud eller bare en snak om mulighederne, så kontakt Hans Henrik Goth på:

+ 45 26 20 87 88 eller hanshenrik@mantra.dk